Publisert første gang på blogg.no 10/1-18

I dag har vi bursdag bloggen og jeg. Hurra! Bloggen fyller et år, mens jeg fyller noe mer…

Jeg har ikke de store planene for dagen, men var ute og møtte en god venninne til en hyggelig og lang lunsj. På vei dit med bussen så jeg en superfin Singer symaskin stå utenfor en bruktbutikk. Så etter lunsj med god mat og mye skravling måtte jeg dit for å se om maskinen fremdeles sto der. Og det gjorde den, så da tok det ikke mange minuttene før handelen var i boks og jeg var på vei hjem med min «nye» Singer symaskin.

En lykkelig bursdagsjente med nykjøpt Singer symaskin.

Ut på glattisen med et godt grep om Singeren min.

Mannen i bruktbutikken sa at maskinen er i god stand, at den virker og går å sy på. Det er jo veldig moro, men jeg kjøper jo denne vintage symaskinen mest for å ha som dekorasjon. Kanskje denne kan få plass på mitt fremtidige drømme-syatelier på hytta, og kanskje må jeg også utforske om det går å sy på den en vakker dag. Vi får se. Utrolig nydelig er den i alle fall.

Vi venter på bussen, og Singeren fikk sitte.

Så fikk vi oss en koselig busstur sammen på vei hjem.

De er jo tunge som bly disse maskinene så armene mine er litt lange nå som vi er vel hjemme, men det gikk i grunnen ganske bra. Det gjaldt bare å få et godt grep om den. Det jeg var mest redd for var å falle på glattisen for jeg tror ikke det ville vært noe særlig å lande på, eller under, denne maskinen. Det gikk heldigvis helt supert og nå nyter vi hverandres selskap hjemme i stuen.

Jeg er så lykkelig over min nye bestevenn Singer. Hurra!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *