Jeg satt igjen med noen stoffrester på jobb før påske og fant ut at det kunne bli flotte pannebånd. Inne på Pinterest fant jeg ut hvordan jeg skulle gjøre det, og for å minne meg selv på hvordan det gjøres, og inspirere andre, deler jeg her fremgangsmåten. Og dette er lekende lett. Jeg lagde 6 stykker i full fart så alle på jobb fikk hvert sitt.

Alt du trenger er;

  • Jerseystoff, nok til to remser av ca. 20 x 50 cm
  • Symaskin eller overlocker
  • Saks, målebånd, tråd

Jeg kuttet ut to remser på ca. 20 x 50 cm.

Så la jeg disse to remsene rette mot rette og sydde dem sammen på langsidene.

Vreng remsene og press dem flate og pene.

Legg de to nå flate remsene  over hverandre så de former et kryss.

Ta tak i kortendene og før dem mot hverandre som vist over.

Ta så tak i kortendene og dra dem ut mot hver sin side, en knute former seg i front.

Legg kortendene mot hverandre og sy sammen.

Og Voila!, du har et nytt turban-pannebånd!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *